Kontorbygg

Velkommen til Vår Verden

I løpet av de siste 20 årene har vi begynt å bruke kontorbyggene våre på en helt annen måte. Teknologien har gjort at vi kan arbeide når som helst og hvor som helst, slik at den tradisjonelle 09 til 17-arbeidsdagen sakte men sikkert viskes ut. I mellomtiden har selskapene vokst og samlet personellet i store bygninger – bygninger de gjerne deler med andre selskaper. Disse endringene har hatt mye å si for måten bygningene våre blir brukt på, og har gjort hovedinngangen om til et mobilitetssenter der strømmen av besøkende og ansatte administreres på en effektiv måte.

Design og Inngangsadministrasjon

Hovedinngangen til et kontorbygg oppfyller i dag en rekke krav. Det er bygningens kontaktpunkt. Ettersom fasaden og inngangen er førsteinntrykket besøkende får av en bygning, spiller de en viktig rolle i å forme besøkendes oppfatning av selskapet de skal besøke. Moderne eller klassisk design, kul eller tradisjonell – inngangen sier deg noe om bedriftskulturen. Som et mobilitetssenter har inngangen også blitt skjæringspunktet der ulike strømmer av besøkende blir ledet til forskjellige områder av bygningen. Her blir personell fra forskjellige selskaper i bygningen skilt fra hverandre og sendt til sine respektive etasjer, og besøkende blir skilt fra personell for å sørge for at uautoriserte besøkende ikke kan komme inn i bygningen din.

Vi i Boon Edam har 140 års erfaring med å bygge innganger for kontorbygg. Vi har bidratt til å bygge tusenvis av innganger, inkludert noen for Statoil, Norsk Hydro, Aker Solution og mange andre. Vi kan gi deg råd om hva som er den beste løsningen for inngangen din og gi deg et fullstendig produktutvalg for administrasjon av inngangen i bygningen din.

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.