Sykehus

Det Første Trinnet på Veien mot Restitusjon

Når brukere ser inngangen til et sykehus, vekker det en rekke forskjellige følelser: Noen er spente på hva som venter dem, noen føler smerte og ubehag på grunn av sykdommen de har, men følelser som håp vekkes også om en friskere og bedre fremtid og lettelse over å skulle få behandling for lidelsen. Inngangen som et mobilitetssenter, er innfallsporten til restitusjon, og den kan spille en viktig rolle når brukerne som ankommer sykehuset, skal håndtere følelsene og forventningene sine. De kan få inspirasjon til å ha tiltro og håp – og klare å slappe av. 

Personlig Sikkerhet

I tillegg til et behagelig inneklima og en flott design er besøkendes personlige sikkerhet den viktigste faktoren når vi skal utforme inngangen til et sykehus. Svært mange av menneskene som kommer inn på et sykehus, har spesielle behov eller bruker rullestol. Når man skal utforme en brukervennlig inngang, er det viktig å sørge for at alle får enkel og behagelig adgang til bygningen. Boon Edams karuselldører med høy kapasitet er tilgjengelige i en rekke størrelser og konfigurasjoner. De største segmentene i en Duotour- eller Tournex-dør gir behagelig adgang for personer i rullestol og med barnevogner. Konfigurasjonen av Twintour-døren gir også sykebårer og -senger passasje i en rett linje.

Boon Edams allsidige og brukervennlige inngangsløsninger for sykehus gjør at du finner produktene våre i en rekke sykehus og helsesentre, inkludert St. Presbyterian Hospital i New York, USA, Royal Hospital i London, Storbritannia, Ahus sykehus på Lørenskog, Norge, og Nagano Central Hospital i Nagano, Japan.

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.