Erklæring om bruk av informasjonskapsler (cookies)

Erklæring om bruk av informasjonskapsler (cookies)

1. Innledning: Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt

Den første gangen du besøker dette nettstedet spør vi om du godtar at vi bruker informasjonskapsler, slik det er beskrevet i denne erklæringen. Ved å bruke dette nettstedet godtar du bestemmelsene i denne erklæringen. Når du oppgir informasjon på dette nettstedet, godtar du måten vi bruker informasjonskapsler på i henhold til vilkårene som er beskrevet i denne erklæringen.

2. Om informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet. En informasjonskapsel er en enkel liten fil (en rekke bokstaver og tall) som blir sendt sammen med sider på dette nettstedet, og som blir lagret av nettleseren din på datamaskinens harddisk. Informasjonen informasjonskapselen inneholder, kan bli sendt tilbake til serverne våre ved et senere besøk.

Nettservere kan bruke informasjonskapsler for å identifisere og overvåke brukere når de besøker de forskjellige sidene på et nettsted, og for å identifisere brukere som kommer tilbake til nettstedet.

Informasjonskapsler kan være "permanente" eller "øktbaserte"
Ved hjelp av en permanent informasjonskapsel kan partene gjenkjenne deg når du kommer tilbake til et nettsted. På denne måten kan nettstedet for eksempel tilpasses innstillingene dine. Når du har gitt tillatelse til at informasjonskapsler kan plasseres, blir innstillingene dine gjerne også husket ved bruk av en informasjonskapsel. Det betyr at du ikke trenger å legge inn innstillingene dine på nytt, og dermed sparer du tid – og brukeropplevelsen på nettstedet blir bedre. Du kan slette permanente informasjonskapsler i nettleserinnstillingene. De kan også være funksjonelle informasjonskapsler, som du ikke trenger å gi tillatelse til.

Ved hjelp av en øktinformasjonskapsel kan partene se hvilke deler av nettstedet du har sett på i løpet av besøket. Da blir det enklere for dem å tilpasse nettstedet så mye som mulig til de besøkendes brukeratferd. Disse informasjonskapslene fjernes automatisk når nettleseren lukkes.

3. Informasjonskapslene våre

Vi bruker øktinformasjonskapsler på dette nettstedet.

ASPSessionId
Denne informasjonskapselen er viktig for at nettstedet vårt skal fungere og for at du skal få en god opplevelse på nettstedet vårt. Denne informasjonskapselen blir fjernet når du lukker nettleseren. Dette er en funksjonell informasjonskapsel.

Informasjonskapsler fra tredjeparter og informasjonskapsler fra Google Analytics
I tillegg til øktinformasjonskapselen som er nevnt ovenfor, blir informasjonskapsler fra tredjeparter plassert via nettstedet vårt hvis du tillater det. Nettstedet vårt inneholder knapper du kan trykke på for å fremme ("like") eller dele ("tvitre") nettsider på sosiale nettverk slik som Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn. Disse knappene fungerer ved hjelp av kodebiter som kommer fra AddThis, Facebook, Twitter, Google osv. Informasjonskapsler blir plassert ved hjelp av disse kodene. Dette har vi ingen kontroll over. Les personvernerklæringene til disse partene (som kan bli endret regelmessig) for å finne ut hva som blir gjort med personlige opplysninger eller andre opplysninger som blir behandlet via disse informasjonskapslene.

Informasjonen som blir samlet inn, blir anonymisert så mye som mulig. Informasjonen blir overført til og lagret av Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn på servere i USA. LinkedIn, Twitter, Facebook og Google+ erklærer at de retter seg etter Safe Harbor-prinsippene og deltar i Safe Harbor-programmet som er fastsatt av det amerikanske handelsdepartementet. Det betyr at eventuelle personlige opplysninger blir behandlet med nødvendig forsiktighet. Nedenfor finner du informasjon om hvilke informasjonskapsler som blir plassert, og hvilke parter som er involvert i dette.

Det er mulig at du mottar informasjonskapsler fra de ovennevnte tredjepartene når du besøker nettstedet vårt.

AddThis

Informasjonskapsel Navn
uid, __atuvc, uit, di, dt AddThis.com

AddThis er den største sosiale infrastruktur- og dataplattformen i verden. AddThis legger til rette for at brukerne på en enkel måte kan dele innhold og more seg med mer personlige opplevelser på nettet. Og fremmer dermed en økning i nettrafikken, båndene mellom og dataene for partene som publiserer på Internett. AddThis sender informasjonskapsler for å gjennomføre brukermålinger og foreta analyser.

I tillegg fører denne tjenesten til at brukerne kan dele artikler på nettstedet vårt via sosiale medieplattformer. AddThis har rett til å gi ut denne informasjonen til tredjeparter hvis AddThis er forpliktet til det i henhold til gjeldende lovgivning. Eller dersom de aktuelle tredjepartene behandler informasjonen på vegne av AddThis. Vi har ingen innflytelse på hvordan AddThis eller tredjeparter bruker dataene.

AddThis erklærer at de retter seg etter Safe Harbor-prinsippene og deltar i Safe Harbor-programmet som er fastsatt av det amerikanske handelsdepartementet. Det betyr at eventuelle personlige opplysninger blir behandlet med nødvendig forsiktighet. Les AddThis' personvernerklæring (som kan bli endret regelmessig) for å finne ut hva som blir gjort med personlige opplysninger eller andre opplysninger som blir behandlet ved hjelp av disse informasjonskapslene. Vær imidlertid oppmerksom på at AddThis kan videreformidle informasjon til de forskjellige leverandørene av sosiale medier, som igjen har sine egne personvernregler.

Mer informasjon

Twitter.com

Informasjonskapsel Navn
guest_id Twitter.com

Twitter er en Internett-tjeneste som brukerne kan benytte for å legge ut korte meldinger på maksimalt 140 tegn. Nettstedet vårt inneholder knapper du kan trykke på for å dele ("tvitre") nettsider på det sosiale nettverket Twitter.com. Disse knappene fungerer ved hjelp av kodebiter som kommer fra Twitter. Informasjonskapsler blir plassert ved hjelp av disse kodene. Les Twitters personvernerklæring for å finne ut hva som blir gjort med personlige opplysninger eller andre opplysninger som blir behandlet via disse informasjonskapslene.

Informasjonen som blir samlet inn, blir anonymisert så mye som mulig. Informasjonen blir overført til og lagret av Twitter på servere i USA. Twitter erklærer at de retter seg etter Safe Harbor-prinsippene og deltar i Safe Harbor-programmet som er fastsatt av det amerikanske handelsdepartementet. Det betyr at eventuelle personlige opplysninger blir behandlet med nødvendig forsiktighet.

Informasjonskapslene samler inn data slik som nettleserinformasjon, demografiske data, interaksjonsdata, sidevisninger, informasjonskapselsdata, dato og klokkeslett, maskinvare-/programvaretype, Internett-leverandør, sidevurderinger, IP-adresse, brukerens søkelogg og ID-nummeret til enheten som ble brukt.

Mer informasjon

Facebook.com
Nettstedet vårt inneholder knapper du kan trykke på for å fremme ("like") nettsider på det sosiale nettverket Facebook.com. Disse knappene fungerer ved hjelp av kodebiter som kommer fra Facebook. Informasjonskapsler blir plassert ved hjelp av disse kodene. Les Facebooks personvernerklæring (som kan bli endret regelmessig) for å finne ut hva som blir gjort med personlige opplysninger eller andre opplysninger som blir behandlet via disse informasjonskapslene.

Informasjonen som blir samlet inn, blir anonymisert så mye som mulig. Informasjonen blir overført til og lagret av Facebook på servere i USA. Facebook erklærer at de retter seg etter Safe Harbor-prinsippene og deltar i Safe Harbor-programmet som er fastsatt av det amerikanske handelsdepartementet. Det betyr at eventuelle personlige opplysninger blir behandlet med nødvendig forsiktighet.

Informasjonskapslene samler inn data slik som nettleserinformasjon, demografiske data, interaksjonsdata, sidevisninger, informasjonskapselsdata, dato og klokkeslett, maskinvare-/programvaretype, Internett-leverandør, sidevurderinger, IP-adresse, brukerens søkelogg og ID-nummeret til enheten som ble brukt.

LinkedIn
Nettstedet vårt inneholder knapper du kan trykke på for å komme til kontoen vår på det sosiale nettverket LinkedIn.com. Disse knappene fungerer ved hjelp av kodebiter som kommer fra LinkedIn. Informasjonskapsler blir plassert ved hjelp av disse kodene. Les LinkedIns personvernerklæring (som kan bli endret regelmessig) for å finne ut hva som blir gjort med personlige opplysninger eller andre opplysninger som blir behandlet via disse informasjonskapslene.

Informasjonen som blir samlet inn, blir anonymisert så mye som mulig. Informasjonen blir overført til og lagret av LinkedIn på servere i USA. LinkedIn erklærer at de retter seg etter Safe Harbor-prinsippene og deltar i Safe Harbor-programmet som er fastsatt av det amerikanske handelsdepartementet. Det betyr at eventuelle personlige opplysninger blir behandlet med nødvendig forsiktighet.

Informasjonskapslene samler inn data slik som nettleserinformasjon, demografiske data, interaksjonsdata, sidevisninger, informasjonskapselsdata, dato og klokkeslett, maskinvare-/programvaretype, Internett-leverandør, sidevurderinger, IP-adresse, brukerens søkelogg og ID-nummeret til enheten som ble brukt.

Mer informasjon

Google-tjenester

Informasjonskapsel Navn
__utma, __utmb, __utmc,__utmz, __utmv, __utmx Google Analytics

Google i USA plasserer informasjonskapsler via nettstedet vårt som en del av Google Analytics og Google+. Vi bruker disse tjenestene for å overvåke og rapportere om hvordan besøkende bruker nettstedet, for å dele produkter via Google + 1, og for å overvåke informasjon og atferd knyttet til surfing. Google har rett til å gi ut denne informasjonen til tredjeparter hvis Google er forpliktet til det i henhold til gjeldende lovgivning, eller dersom de aktuelle tredjepartene behandler informasjonen på vegne av Google. Vi har ingen innflytelse på hvordan Google eller tredjeparter bruker dataene. Vi har ikke gitt Google tillatelse til å bruke informasjonen fra Analytics til andre Google-tjenester. Les Googles personvernerklæring (som kan bli endret regelmessig) for å finne ut hva som blir gjort med personlige opplysninger eller andre opplysninger som blir behandlet via disse informasjonskapslene.

Google-informasjonskapslene samler inn data (annonsevisninger, nettleserinformasjon, dato og klokkeslett, demografiske data og sidevisninger) samt brukerens IP-adresse.

Informasjonen Google samler inn, blir anonymisert så mye som mulig, og IP-adressen din blir ikke videreformidlet. Informasjonen blir overført til og lagret av Google på servere i USA. Google erklærer at de retter seg etter Safe Harbor-prinsippene og deltar i Safe Harbor-programmet som er fastsatt av det amerikanske handelsdepartementet. Det betyr at eventuelle personlige opplysninger blir behandlet med nødvendig forsiktighet.

Mer informasjon

5. Informasjonskapsler og personlig informasjon

Informasjonskapselen vi lagrer via nettstedet vårt, inneholder ikke informasjon som kan identifisere deg som person.

6. Aktivering, deaktivering og sletting av informasjonskapsler

Du finner mer informasjon om hvordan du aktiverer, deaktiverer og sletter informasjonskapsler i instruksjonene eller ved å bruke nettleserens hjelpefunksjon.

7. Mer informasjon om informasjonskapsler

Du finner mer informasjon om informasjonskapsler på følgende nettsteder:

Cookierecht.nl

Den nederlandske forbrukerforeningen: "What are cookies?" (Hva er informasjonskapsler?)

Den nederlandske forbrukerforeningen: "What is the purpose of cookies?" (Hva er formålet med informasjonskapsler?)

Den nederlandske forbrukerforeningen: "Deleting cookies" (Sletting av informasjonskapsler)

Den nederlandske forbrukerforeningen: "Disabling cookies" (Deaktivering av informasjonskapsler)

Royal Boon Edam International B.V. eier og administrerer dette nettstedet.

Hvis du har spørsmål vedrørende informasjonskapslene våre eller disse retningslinjene for informasjonskapsler, kan du kontakte oss på info@boonedam.com.