tabs

Destinasjonskontrollsystemer for heiser

Beskrivelse

Når bygningene blir høyere, oppstår det også problemer når mange personer skal inn og ut. Bruk av et effektivt destinasjonskontrollsystem sikrer at autoriserte brukere får rask og effektiv adgang til en spesifikt tildelt heis. Denne heisen frakter dem kun til autoriserte og sikrede etasjer i bygningen – uten kompromisser når det gjelder sikkerheten.

Destinasjonskontrollsystemer for heiser

Destinasjonskontrollsystemer for heiser ble først tatt i bruk i avanserte kontorbygninger, men brukes nå i flere og flere høyhus. Formålet med denne innovative teknologien er å lede deg fra A til B så raskt, effektivt og sikkert som mulig. Destinasjonskontrollsystemer for heiser tilbyr:

 • raskere navigering gjennom bygningen
 • redusert energiforbruk
 • økt generell bygningssikkerhet

Teknologien er egnet for integrasjon med speedgates, slipper deg inn i hovedbygningen og bestiller automatisk en heis som kan frakte deg til den etasjen som er programmert for deg.

Hvordan fungerer destinasjonskontrollsystemer for heiser?

For å få tilgang til en heis, må du først godkjennes ved en rekke speedgates som er plassert foran inngangen til heisene. Disse speedgatene er utstyrt med adgangskontrollsystemer, for eksempel biometrienheter eller kort- og adgangstegnlesere. Når adgangskontrollsystemet har gjenkjent deg, sendes brukerdataene dine til et integrert destinasjonskontrollsystem.

Destinasjonskontrollsystemet for heisene foretar en øyeblikkelig og nøyaktig dataanalyse.

 • I hvilken etasje arbeider du?
 • Har du noen spesielle adgangskrav?
 • Hvilke heiser er tilgjengelige?
 • Finnes det en heis nærmere resepsjonsområdet?
 • Er flere autoriserte brukere på vei mot samme etasje?

Basert på denne datainnsamlingen sender heissystemet den best egnede heisen ned til første etasje.

Fordi heisen bestilles det øyeblikket du blir godkjent ved speedgaten, reduseres ventetiden ved selve heisen betydelig.

Universal Elevator Destination Display fra Boon Edam

Boon Edams speedgater er en effektiv løsning for å registrere forsøk på uautorisert adgang. I kombinasjon med et destinasjonskontrollsystem for heiser kan den generelle bygningssikkerheten og effektiviteten forbedres betydelig.

Vi tilbyr et Universal Elevator Destination Display (universaldisplay for heisdestinasjon) for intuitiv veiledning til den tildelte heisen. Displayet kan integreres med destinasjonskontrollsystemet i Lifeline Speedlane Swing. Denne systemkombinasjonen gir:

 • adgangskontroll til heisene
 • bedre passasjeropplevelse
 • bedre kontroll over adgang mellom ulike etasjer
 • sparer strøm

Design av destinasjonskontrollsystemer for heiser

Boon Edam Lifeline Speedlane speedgates leveres med et elegant premiumkabinett i glass, som inneholder de intuitive LED-lampene som viser vei. Når speedgaten er aktivert, sveiper LED-lampene over toppen av kabinettet og viser vei til godkjenning og deretter videre til utgangen.

Universal Elevator Destination Display installeres i et elegant, integrert display under toppen av speedgaten. Displaypanelet mottar signaler fra kontrollsystemet for heisdestinasjon. Deretter vises et signal som indikerer hvilken heis som er tilgjengelig. På den måten kommer du raskere og sikrere frem til bestemmelsesstedet.

Universal Elevator Destination Display er tilgjengelig som tillegg til den slanke Lifeline Speedlane Swing-enheten. Dette er den mest brukte sikkerhetsspeedgaten på markedet. Den slanke utformingen passer i de fleste resepsjonsområder, og gir mulighet for høyere gjennomgangskapasitet – noe som er viktig når prisene på næringseiendom og gulvarealer er høye.

Ønsker du mer informasjon om destinasjonskontrollsystemer for heiser?

Du kan lese mer om vårt Universal Elevator Destination Display ved å laste ned hele brosjyren i fanen ovenfor.

Hvis du ser etter et komplett og integrert destinasjonskontrollsystem for heiser – ikke bare det integrerte displayet, er «The Power of Two» et alternativ. Les mer om de kombinerte løsningene med Schindler PORT-teknologi og Boon Edams speedgates.

Service & vedlikehold

Service og vedlikehold

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.