Datasenter

Idagens digitale samfunn er "nettskyen" i ferd med å bli den vanligste lagringsplassen for informasjon og kunnskap. Det er blitt en stor bekymring i dagens samfunn å kunne beskytte sikkerheten og personvernet for dataene. Vi blir stadig mer avhengige av datasentre, og det fører til at datasentrene står i fare for å bli angrepet av terrorister og kriminelle. Vi vet at dette betyr at du bruker mye tid på å bekymre deg for sikkerheten i lokalene dine.

Vi kan ta bort noen av bekymringene dine ved å tilby deg pålitelige inngangsløsninger med høy sikkerhet, som sørger for at bare autorisert personell har adgang. Boon Edams høysikkerhetsdører og -sluser ble lansert på markedet for flere tiår siden, og de har vist seg å være av meget høy kvalitet og svært pålitelige i regjeringsbygninger, forsvarsbygninger og private bygninger. Vi har forbedret funksjonaliteten deres og de integrerte sikkerhetssystemene i takt med teknologiens utvikling, og på denne måten har vi sikret at høysikkerhetsdørene og -slusene våre er blant de mest teknisk avanserte i markedet. 

Gjennom vårt globale salgs-, distribusjons- og servicenettverk kan vi tilby rask og pålitelig installasjon, service og vedlikehold hvor som helst i verden. Dette gjør oss til et smart valg som global sikkerhetspartner.

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.