Sykehus

Når pasienter ser inngangen til et sykehus eller en klinikk, vekker det en rekke forskjellige følelser: Noen er spente på hva som venter dem, noen føler smerte og ubehag på grunn av sykdommen de har, men følelser som håp vekkes også om en friskere og bedre fremtid og lettelse over å skulle få behandling for lidelsen. Inngangspartiet kan altså spille en viktig rolle for pasienten som ankommer sykehuset. De kan få inspirasjon til å ha tiltro og håp – og klare å slappe av og føle at de er i trygge hender. 

I tillegg til et behagelig inneklima og en tiltalende design er pasientens personlige sikkerhet en meget viktig faktor når vi skal utforme inngangen til et sykehus. Svært mange av menneskene som kommer inn på et sykehus, har spesielle behov eller bruker rullestol. Når man skal utforme en brukervennlig inngang, er det viktig å sørge for at alle får enkel og behagelig adgang til bygningen. Boon Edams karuselldører med høy kapasitet er tilgjengelige i en rekke størrelser og konfigurasjoner. De største segmentene i en Duotour- eller Tournex-dør gir behagelig adgang for personer i rullestol og med barnevogner. Konfigurasjonen av Twintour-døren gir også sykebårer og -senger passasje i en rett linje.

Boon Edams allsidige og brukervennlige inngangsløsninger for sykehus og klinikker gjør at du finner produktene våre i en rekke sykehus og helsesentre, inkludert Royal Hospital i London, Storbritannia, Ahus sykehus på Lørenskog, Norge, og Nagano Central Hospital i Nagano, Japan.

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.