Boon Edam og AnyVision kunngjør strategisk partnerskap for å tilby avanserte inngangsløsninger med kunstig intelligens til kunder over hele verden

Edam, Nederland – 11. juni 2020 – Boon Edam, en ledende produsent av karuselldører og sikre inngangsløsninger har i dag kunngjort et nytt partnerskap med AnyVision, en globalt ledende leverandør av programvare for bildeanalyse med kunstig intelligens (AI), for å videreutvikle sine inngangsløsninger.

Partnerskapet innebærer at AnyVisions Abraxas-teknologi integreres i Boon Edamssikkerhetsdører og speed gates for å gi en trygg, sikker og strømlinjeformet inngangsopplevelse.

«Vi i Boon Edam vet hvor viktig førsteinntrykket er, og både kundenes og medarbeidernes opplevelse begynner så snart noen åpner døren», sier Jonas Oijevaar, Business Development Manager hos Royal Boon Edam International. «I samarbeid med AnyVision sørger for vi en avansert, sikker og tillitvekkende inngangsløsning som også er enkel å bruke.»

Begge selskapene har flere pilotprosjekter underveis, og planlegger å presentere samarbeidsløsningene over hele verden. Alle prosjektene viser de unike fordelene man oppnår ved å kombinere de ulike teknologiene på helt nye måter.

«Kunstig intelligens kan revolusjonere alle bransjer. AnyVision ønsker å gjøre kunstig intelligens tilgjengelig for hele verden, og har som mål å sette en ny standard for sikkerhet og trygghet i den fysiske verden med smarte enheter», sier Ray Brancato, Chief Revenue Officer i AnyVision. «Dette parternskapet med Boon Edam er ett skritt på veien mot dette målet. Med vår samlede ekspertise skaper vi fremtidens opplevelser og raskere, strømlinjeformet adgang til bygninger over hele verden.»

Om Boon Edam

Boon Edam er ledende innen arkitektoniske karuselldører, høysikkerhets karuselldører og speed gates av høy kvalitet, og vi leverer til kunder over hele verden. Vi er en nederlandsk familiebedrift i tredje generasjon, og vi er stolte av vår kunnskap og vårt engasjement i dette spesialiserte markedet. Hos oss er du i trygge hender, fra det øyeblikket du snakker med oss om inngangsløsningen, og hele veien gjennom beslutningsprosessen til ettersalg og service. Hos oss føler du deg velkommen og trygg, Vår oppgave er å hjelpe deg å ta en beslutning som tilfører verdi til deg og bedriften din.

Om AnyVision

AnyVision er verdens ledende utvikler av AI-programvare for bildeanalyse. Våre avanserte gjenkjenningsløsninger er utviklet for å fungere med alle sensorer og alle oppløsninger, og er utprøvd i reelle sanntidsscenarioer. AnyVision kombinerer mer enn 20 års erfaring innen sikkerhetsbransjen med de skarpeste hodene innen AI, dyp læring og bildeanalyse for å skape en sikrere og bedre fremtid.

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon:

BOON EDAM

Michelle Wortel 
Global Marketing Manager 
T: +31 (0)299 38 08 00 
E :michelle.wortel@boonedam.com

ANYVISION

Tara Dilzer Alexander
Director, Communications
T: +1 718 916 6873
E: tarad@anyvision.co

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.