Boon Edam lanserer den elegante adgangskontrollsokkelen Lifeline Boost

Edam, Nederland – I dag annonserer Royal Boon Edam International B.V. lanseringen av adgangskontrollsokkelen Lifeline Boost, et estetisk og innbydende nytt supplement til Speedlane Lifeline-serien med sikkerhetsporter.

Avansert og sikker

Lifeline Boost er utviklet som svar på de mange forespørslene vi har fått etter en elegant, nyskapende og diskret sokkel som kan kombineres med en rekke autorisasjonsteknologier, og er et supplement til den eksisterende Lifeline Speedlane-serien. Lifeline Boost er utviklet med tanke på brukerkomfort – den er ergonomisk, har en praktisk høyde og den klassiske koniske V-formen, som Lifeline Speedlane-serien er kjent for. Den har i tillegg de samme gode energisparingsfunksjonene kunder nå forventer å få fra Boon Edam.

Lifeline Boost-adgangskontrollsokkelen bygger på moderne og intuitiv teknologi og veileder besøkende frem til målet, ubesværlig og uten forsinkelser. På samme måte som for Lifeline Speedlane-serien indikerer en rekke kjente og tydelige lyssymboler hva den besøkende skal gjøre videre, fra vedkommende går inn i sokkelen, blir veiledet gjennom autorisasjonstrinnene, og frem til utgangen på den sikrede siden.

Fleksible kombinasjoner med Plug and Play-funksjon

Den nyeste Lifeline Boost-adgangskontrollsokkelen leveres i 2 modeller:

  1. Standard Premium        :           Godt egnet for integrering med kortleser, strekkodeleser eller biometriske enheter.
  2. Kortsamler                    :           Godt egnet for integrering med en kortsamlerenhet fra en tredjepart.

Boost-sokkelen kan kombineres med en rekke autorisasjonsteknologier, og den er i tillegg enkel og rask å installere som følge av det diskrete, innkapslede røret som kan huse elektriske ledninger og ledninger til adgangskontrollsystemer langs alle typer behandlede gulv. Sokkelens minimale karbonfotavtrykk og elegante design kompletterer de rene linjene til Lifeline Speedlane-hurtigporten, som har en svært nøytral fremtoning.

Optimal brukeropplevelse

Brukerne synes nok at Boost-sokkelen er brukervennlig og intuitiv å betjene når de skal identifisere seg og deretter gå gjennom hurtigporten. Intuitive LED-lamper registrerer at en person nærmer seg, og veileder vedkommende gjennom porten på en oversiktlig og enkel måte – med jevn flyt. Retningsindikatorsymbolene kommer godt frem på det mørke, herdede glasset, og det er ikke behov for å trekke kabler gjennom gulvet under installasjonen.

Daan van Beusekom, produktsjef i Royal Boon Edam International B.V., sier: «Vi har tro på å skape innbydende og trygge sikkerhetstilgangsløsninger, og mente at det var behov for å utvikle en sokkel med flere integreringsmuligheter for Lifeline Speedlane-serien. Den nye Lifeline Boost-sokkelen har alle disse kvalitetene – den er strømlinjeformet og kompakt, har de samme ergonomiske og elegante funksjonene som Lifeline Speedlane-serien, og den kan kombineres med så godt som alle autorisasjonsløsninger på markedet. Vi er stolte over å kunne lansere dette avanserte og plassbesparende supplementet til serien av høysikkerhetsinnganger.»

Gå til https://www.boonedam.no/produkter/tilbehor/lifeline-boost for å finne mer informasjon om adgangskontrollsokkelen Lifeline Boost. 

 

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte:

Michelle Wortel
Leder for global markedsføring
Tlf.: +31 (0)299 38 08 00
E-post: michelle.wortel@boonedam.com

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.