Boon Edam lanserer den smaleste adgangsporten med ett dørblad

Edam, Nederland – I dag annonserer Royal Boon Edam International B.V. lanseringen av Winglock Swing, en intuitiv og elegant ny adgangsport med én dørvinge. Denne porten er spesielt utviklet for bruk med den moderne Speedlane Lifeline-serien (som en ekstra, spesialisert sluse), eller som en frittstående installasjon.

Med Winglock Swing får brukeren en enkel og problemfri passasje, med gjennomtenkte, intuitive LED-lamper som veileder selv den mest uerfarne besøkende frem til målet. En kombinasjon av grønne, oransje og røde farger, som viser statiske, pulserende og blinkende signaler, veileder effektivt trafikken gjennom uten forsinkelser. Produktutviklerne har implementert bærekraftig drift ved å bruke et så lavt energiforbruk som mulig, for å redusere karbonfotavtrykket. Kun 9 W i standbymodus, og 20 W ved bruk – en stor prestasjon når man tenker over at bransjestandarden er et snitt på 200 W.

Sikker, stabil og tilpassbar

En stor gulvplate reduserer behovet for sidestøtter, og vanlige gulvutfordringer som kan oppstå ved installasjoner, er tatt høyde for og løses enkelt med spesielle installasjoner av dette produktet. Porten leveres som standard i rustfritt stål, men er også tilgjengelig i en rekke utførelser og farger, basert på de trendy Business-, Elements- og Expressions-seriene. Glass, farger og utførelser kan i stor grad også tilpasses til dine virksomhets- og merkekrav.

Daan van Beusekom, produktsjef ved Royal Boon Edam International B.V. sier: «Det har vært en åpning i markedet for et rimelig og tilgjengelig produkt, og vi har svart ved å introdusere vår slankeste adgangsport. Vi jobber hardt for å tilby enkle og uanstrengte brukeropplevelser gjennom produktene våre, og vi er veldige stolte over at Winglock Swing oppfyller både disse kravene og mer til».

Elegant bred portløsning med rullestoltilgang

Boon Edam jobber hardt for å sikre komfortabel og trygg adgang for alle. Denne slusen garanterer problemfri og enkel passasje for rullestoler, stor bagasje og traller, noe som gjør den til en fleksibel løsning for de aller fleste steder.

Besøk www.boonedam.no/winglock-swing for å lære mer om Winglock Swing og sikkerhetsautorisasjonsalternativer for BoonTouch-grensesnittet.

 

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte:

Michelle Wortel
Markedsføringsleder
Tlf.: +31 (0)299 38 08 00
E-post michelle.wortel@boonedam.com

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.