Boon Edam vant anbudet om levering av de første selvbetjente ombordstigningsslusene i Kina

Beijing, Kina – Royal Boon Edam kunngjorde i dag at de har vunnet anbudet om å levere sikkerhetsslusene Airport Swinglane for selvbetjent ombordstigning ved Xiamen International Airport i Kina. Dette blir den første selvbetjente ombordstigningsløsningen i Kina som ikke er en del av et pilotprosjekt.

Xiamen Airport er en av de mest trafikkerte flyplassene i Kina med bortimot 20 millioner passasjerer i 2013. Flyplassen er et viktig luftfartsknutepunkt for provinsen og regionen og betjener kystbyen Xiamen og de omkringliggende byene i Fujian-provinsen. Den har dessuten direkteruter til Malaysia, Korea, Japan og mange andre land i Asia. Flyplassen tilbyr også en europeisk rute, nærmere bestemt til Amsterdam. I likhet med mange andre flyplasser i Kina er Xiamen tidlig ute med å implementere selvbetjente løsninger på flyplassterminaler. 

En nederlandsk forbindelse

Tilknytningen til Amsterdam viste seg å være en fordel for Boon Edam. Selskapet har hovedkontor i Nederland, og den nederlandske generalkonsulen støttet opp om Boon Edams anbud. Boon Edam og representanter fra Xiamen Airport møttes for første gang under China Airport Check-in Summit i Shanghai. Etter en nøye evaluering av alle konkurransebidragene falt valget på leverandøren Boon Edam. De selvbetjente ombordstigningsslusene Airport Swinglane med tilpasset og effektivt ekstrautstyr fremsto som beste løsningen for det kinesiske markedet. Airport Swinglane er under produksjon og vil bli installert ved Xiamen Airport innen utgangen av 2014. 

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte

Michelle Wortel
Marketing Manager
Royal Boon Edam International B.V.
+31 (0) 299 38 08 00 
mwl@boonedam.com

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.