Fantastisk Design for Sikkerhet: Boon Edam Lanserer nye og Banebrytende Sikkerhetssperrer i Europa

Edam, Nederland – Forretningsverdenen er i endring med en stadig økende mengde mennesker som passerer gjennom bygninger daglig. Det er derfor viktig at sikkerheten er god i de sensitive områdene av bygningene, og at den personlige sikkerheten til de besøkende også blir godt ivaretatt. Boon Edam har derfor utviklet et helt nytt utvalg sikkerhetssperrer for å håndtere den store menneskestrømmen i og rundt bygninger. Hvordan er det imidlertid mulig å ha en sikker inngang som også er innbydende?

Optimale Innganger

I den moderne forretningsverdenen som stadig er i endring, er den tradisjonelle 08–16-arbeidsdagen erstattet med en kultur der folk arbeider 24 timer i døgnet. Det er derfor nødvendig å se på bygningssikkerhet med helt nye øyne, da det blir stadig vanskeligere å holde oversikt over hvem som er i bygningene, når de er der og hvor de er. Ved hjelp av ny teknologi og materialer av beste kvalitet har Boon Edam utviklet den nye Speedlane Lifeline-serien. Speedlane Lifeline er nyskapende sikkerhetsbarrierer for adgangskontroll som kan tilpasses etter alle typer behov. Serien blir lansert over hele Europa nå i januar. 

For å fastslå kravene for det nye produktutvalget undersøkte Boon Edam menneskenes bevegelsesmønster og rådførte seg med alt fra arkitekter, bygningsledere og leietakere. Med den nye innsikten fikk selskapet mange nye muligheter til å skape noe helt unikt.

"Dagens arbeidsmiljøer blir stadig mer dynamiske, og dermed øker også sikkerhetsbehovet i bygningene. Med dette i bakhodet så vi litt annerledes på situasjonen, og dermed klarte vi å håndtere de nye utfordringene.” sier produktsjef Daan van Beusekom.

"Som navnet "Lifeline" antyder, er produktet "levende" og tilpasningsdyktig. Speedlane Lifeline-serien er et avansert administrasjonsstyringssystem som er utformet for å være intuitivt. Det vil si at systemet samhandler med personene som nærmer seg det, og leder besøkende gjennom en sikker passasje mot målet deres."

Intuitiv, Interaktiv og Innovativ Serie

Boon Edam har lansert den flotte Speedlane Lifeline-serien med den nye innsikten i bakhodet. Det nye produktutvalget består av tre modeller – Slide, Swing og Open. Produktutvalget omfatter også den smaleste sikkerhetsbarrieren i bransjen. En rekke alternativer er tilgjengelige for hver av modellene. Dessuten er en rekke forskjellige produktkombinasjoner tilgjengelige, for eksempel for å oppnå høyere sikkerhet eller rullestoltilgang. Vi vet at hver installasjon er forskjellig, og derfor sørger modulsystemene for at produktet kan tilpasses etter alle typer behov. Kundene kan spesielt tilpasse produktet sitt ytterligere ved å velge blant en rekke forskjellige utførelser og farger. På denne måten kan adgangssperresystemet bidra til å formidle et budskap, stå i stil med bedriftens farger eller skape en harmonisk interiørutforming.

Speedlane Lifeline-serien er tilgjengelig fra og med 26. januar 2015 og kan bestilles gjennom Boon Edams datterselskaper og distributører over hele Europa. Interesserte kunder har også mulighet til å besøke Boon Edams utstillingslokale i Edam i Nederland. Der er hele produktutvalget utstilt. Besøk kan avtales via Boon Edams nettsted.

For Ytterligere Informasjon, kan du Kontakte:

Jon-Anders Knutsen
Salemanager - Norge
+47 934 45 089
jon-anders@boonedam.no
 

 

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.