Boon Edam lanserer automatiske dørblader i motstandsklasse 3 for Tourniket karuselldør

Edam, Nederland, juni 2019 – I dag annonserte Royal Boon Edam International B.V lanseringen av en oppdatering for den populære karuselldøren Tourniket. Oppdateringen gjør avanserte og automatiske dørblader med innbruddsklasse 3 til en del av en effektiv sikkerhetspakke.

Imøtekommende og sikker

Tourniket karuselldør er den mest allsidige inngangsløsningen i utvalget vårt, og denne oppdateringen gir døren en ledende markedsposisjon med tanke på konstruksjonens kvalitet, trygghet og sikkerhet. Tourniket har energisparende egenskaper som opprettholder komfortnivået i forhold til værforholdene, som nå kan kombineres med sikker og trygg beskyttelse av verdifulle aktiva i bygningen samtidig som man forebygger uautorisert og uønsket adgang.

Fleksibel innbruddssikring

Vi har utviklet et svært holdbart drivverk med automatisk låsesystem til dørbladene med innbruddssikring i klasse RC3. Det er ikke nødvendig å lukke de avanserte dørbladene manuelt. De er utstyrt med praktisk automatisering for tidsbesparende og umiddelbart bytte mellom ulike driftsmoduser, enten dag, natt eller sikret. Døren har også en automatisk vinterposisjon for tidspunkter med mindre trafikk for å spare mer energi i statisk posisjon. De sertifiserte RC3-dørbladene er fra i dag tilgjengelige som en del av vår spesialiserte sikkerhetspakke.

Viktige funksjoner og fordeler:

  • Fjernstyrt valg av driftsmodus (dag/natt og sikret)
  • Umiddelbar låsing i tilfelle protester, opprør eller terrortrusler
  • Automatisk vinterposisjon for tidspunkter med mindre trafikk for økt komfortnivå innendørs
  • Problemfri og holdbar drift
  • Sikker drift med lavt energiforbruk for overvåket eller selvstyrt drift

Sikkert samsvar

Våre manuelle angrepssikkerhetspakker er sertifisert for samsvar med de gjeldende internasjonale standardene EN1627 og EN356. Standardene spesifiserer krav og testmetoder for manuell angrepssikring for fotgjengerdører, vinduer, fasader, gitre og rullesjalusier. Testresultatene er dokumentert med offisielle sertifikater.

 

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon:

Michelle Wortel 
Global Marketing Manager 
T: +31 (0)299 38 08 00 
E :michelle.wortel@boonedam.com

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.