Boon Edam Fortsetter med flere funksjoner for Lifeline Speedlane Swing

Edam, Nederland – I dag annonserte Royal Boon Edam International B.V lanseringen av flere oppgraderinger til deres bestselgende Lifeline Speedlane Swing sikkerhetsport. De nye funksjonene inkluderer en lydmodul, toppfeste og Universal Elevator Destination Display.

Optimale sikkerhetsløsninger i stadig utvikling

På slutten av 2018 kom Lifeline Boost adgangskontrollsokkelen som et tilskudd til den lekre og intuitive serien med speedgates, som tidligere i år ble etterfulgt av integreringen av Schindlers PORT 4 mini-løsningen for gjennomfartsintelligens i Lifeline Speedlane Swing.

Mark de Jong, Senior Product Manager, Royal Boon Edam International B.V. sier: "Selv om vi har hatt suksess med Lifeline-serien siden den ble lansert i 2015, er det viktig for oss å fortsette å utvikle produktserien slik at vi kan oppfylle kundenes behov. Med disse nye funksjonene kan vi ikke bare forbedre produktets funksjonalitet, men også innføre nye integreringsmuligheter på markedet."

Lydmodul – Varsel om sikkerhetsbrudd

Lydregistrering er en utmerket måte å avskrekke uautorisert adgang på. Den overvåkes enkelt via et sikkerhetssystem, bemannet med profesjonelt sikkerhetspersonell. Med den siste oppgraderingen av Lifeline Speedlane Swing har en lydalarm blitt innført sammen med de eksisterende synlige alarmene, slik at sikkerhetsbrudd varsles bedre. Lydmodulen har fem lydscenarioer – hvert med tre lyder og justerbare voluminnstillinger – noe som gir valgfrihet og fleksibilitet.

 

Toppmontert kontrollstativ for universaltilgang

Teknologien står ikke stille, og det er viktig at den sikkerhetsløsningen du velger, holder tritt med trendene og kan ta i bruk nye teknologier innen adgangskontroll uten å medføre store ekstrakostnader.

Toppfestet er et universalstativ som kan monteres på toppen av kabinettenheten til Lifeline Speedlane Swing. Den kan brukes med en rekke adgangskontrollsystemer og kan plasseres enten på den sikrede eller usikrede siden.

Toppfestet er et alternativ til den nylig lanserte Lifeline Boost-adgangskontrollsokkelen, som plasseres uavhengig foran et løpkabinett i motsetning til toppfestet, som monteres på toppen av et kabinett.

Universal Elevator Destination Display

Trenden med utbygging i høyden i byområder er aktuell i hele verden, og vi ser resultatene i form av både næringsbygg og boligbygg som vokser i høyden. Nå forventer man at heisen er både sikker og intelligent, samt at den er en integrert del av en løsning for adgangssikkerhet. Etter ønsker i markedet er Universal Elevator Destination Display nå tilgjengelig som et nytt tillegg til Lifeline Speedlane Swing.

Dette alternativet har 8 LED-lamper som tilknyttes en heis. Disse lampene fjernstyres av heisprodusentens teknologi, som er integrert med vår funksjonalitet. Universalskjermen kan vise enten tall eller bokstaver, og den kan integreres i toppen av standardløp eller lengre nede på siden av kabinettet for brukervennlig adgang for bevegelseshemmede.

Alle disse progressive funksjonene er tilgjengelige for bestilling i alle regionene i EMEA, Amerika og Asia.

Besøk Lifeline Speedlane Swing for å lære mer om den ledende sikkerhetsadgangsporten.

Du får mer informasjon ved å kontakte:

Boon Edam AS
Telefon +47 67 10 33 40
Epost No.Sales@boonedam.com

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.