Den korteste personsperrer med svingdørblad: Boon Edam lanserer Speedlane Compact adgangssperre ved ISC West, Las Vegas 2020

Edam, Nederland – 17. mars 2020 - Royal Boon Edam International B.V., en global leder innen sikkerhetssluser og arkitektoniske karuselldører, annonserte i dag at de lanserer det nyeste tillegget i sin mellomsikkerhetsportefølje ved ISC West-messen i Las Vegas 18. – 20. mars 2020 (stand 8037).

En "no-nonsense" resepsjonssperre med svingdørblad

Økende trusler mot sikkerheten på arbeidsplassen fører til at flere og flere bruker sikkerhetsinnganger for å øke sikkerheten for både mennesker og verdier. Speedlane Compact er designet for å ha alle de grunnleggende funksjonene som kreves i en sikkerhets-speed gate. Verken mer eller mindre. Dette er ukomplisert, førsteklasses, avansert sikkerhet – utviklet ut fra et generelt behov for en enkel sikkerhetsinngangsløsning av høy kvalitet.

De viktigste funksjonene

  • Intuitiv brukerveiledning
  • Tailgating, safety og security sensorsett for påvisning av gjenstander som standard
  • Enkel installasjon
  • Skap med sjenerøs innvendig plass for fleksibel integrering av adgangskontroll
  • Førsteklasses kvalitetsmaterialer
  • Elegante glassbarrierer med svingbevegelse
  • Kort, V-formet kabinett med ergonomisk design og lite fotavtrykk
  • Fleksible banekonfigurasjoner (inkludert bred bane som gir adgang for bevegelseshemmede)
  • Velprøvde og universelt forståtte skjermsymboler

Enkel og effektiv

Færre avanserte funksjoner og alternativer betyr at Speedlane Compact er lett å bruke, lett å installere og smidig å produsere, slik at den kan leveres raskt til kunden. Når det gjelder integrering, har produktdesignerne fokusert på enkelhet og fleksibilitet. Speedlane Compact har brede kabinetter som gir mulighet for integrering med mange teknologityper, inkludert adgangskontroll, besøksystem og biometri. Det er lett å installere tredjepartsutstyr og utvide systemet med annen teknologi.

"Speedlane Compact bruker avanserte algoritmer til å påvise tailgating, piggybacking og andre typer misbruk", sier Mark de Jong, produktsjef for sikkerhetsprodukter hos Boon Edam . "Sensorene registrerer også gjenstander, personer som har med stresskofferter eller trillevogner gjennom speed gaten blir registrert, og produktets funksjonalitet tilpasses til dette", forklarer han. "De samme sensorene gjør produktet 100 % sikkert i bruk."

Speedlane Compact toegangspoortje van Boon Edam

Trendy, førsteklasses minimalistisk design Ideell der plassen er begrenset

Speedlane Compact er laget for å passe inn der plassen er begrenset, og er derfor ideell for eiendommer der hver kvadratmeter koster. Den gjør en effektiv jobb selv på svært liten plass, og avlaster sikkerhetspersonellet og sikrer at bare autoriserte personer kommer inn i det aktuelle området. Det lille arealkravet går ikke ut over designet på noen måte.

"Designet ser flott ut", fortsetter Mark. "Dette er resultatet av Boon Edams designfilosofi med "førsteklasses minimalisme". Vi bruker markerte linjer til å skape et kraftfullt, men elegant uttrykk, og den skrånende utformingen passer inn i alle miljøer. Den generelle utformingen er moderne, men likevel varm og visuelt tiltalende."

Mer informasjon, brosjyrer og videoer er tilgjengelig her.

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon:

Michelle Wortel
Global Marketing Manager
T +31 (0)299 38 08 00
E michelle.wortel@boonedam.com

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.