Vi avduker vår imponerende nye svingbare sikkerhetssperre på ISC West i Las Vegas i mars 2020

Edam, Nederland, februar 2020 – Royal Boon Edam International har gleden av å annonsere at en innovativ, ny svingbar sikkerhets-speed gate vil bli avduket på den populære sikkerhetsmessen ISC West Security Exhibition i Las Vegas 18.–20. mars 2020.

Den anerkjente bransjemessen er den største i USA, og Boon Edam Inc. har igjen en fremtredende posisjon ved årets arrangement. Blant andre produkter og aktiviteter kommer vi også til å lansere Speedlane Compact  personsperre med svingdørblad.

Den korte "no-nonsense"-løsningen

Etter Lifeline-seriens enorme suksess i det øverste nivået av speed gate-markedet begynte utviklingsteamet vårt å arbeide med å dekke markedets behov for et produkt på mellomnivå med førsteklasses kvalitet. Vi kan snart tilby Speedlane Compact som den perfekte løsningen på dette behovet.

"Med dette nye produktet har vi en løsning som passer overalt – både med tanke på størrelse og design – uten at det går ut over tryggheten, sikkerheten eller kvaliteten", sier Mark de Jong, produktsjef for sikkerhetsprodukter.

Opplev nyheten

Vi inviterer deg til å besøke oss på stand 8037 ved ISC West på Sands Exhibition Centre i Las Vegas fra 18. – 20. mars 2020. Bli en av de første som får oppleve hvor raskt og enkelt en sikkerhetsløsning kan innlemmes i hverdagen.

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon:

Michelle Wortel 
Global Marketing Manager 
T: +31 (0)299 38 08 00 
E :michelle.wortel@boonedam.com

Kontakt

Boon Edam AS

 

Ta gjerne kontakt med oss med eventuelle spørsmål du måtte ha.