Speedlane 900: Personsperre med skyvedør

Varsel om endring

Vi har hatt mange år med vellykkede installasjoner med Speedlane 900, men etter nøye overveielse    har vi besluttet å avvikle produksjonen. Denne beslutningen er i tråd med vår filosofi om innovasjon av våre produkter med forbedret design og funksjonalitet.

Videre til Lifeline Speedlane serien

Den samme, pålitelige allsidigheten som ble tilbudt av Speedlane 900  er fortsatt tilgjengelig, med enda flere funksjoner og intuitiv i vår Lifeline Speedlane Slide.  Denne serien med adgangssperrer  tilbyr middels sikkerhet og utmerket støtte til on-Duty sikkerhetsvakter og resepsjonister for å sikre at kun autoriserte ansatte og besøkende har adgang til visse områder av bygningen.

Vi verdsetter våre partnerskap og mens vi angrer på eventuelle ulemper denne beslutningen kan ha,  er vi glade for å omdirigere deg til en rekke  Speed Gates  som er mer moderne og inovative enn tidligere med rask bevegelse og sikkerhet.

Boon Edam tilbyr et førsteklasses utvalg av løsninger-noen av våre nyeste innovasjoner inkluderer  Elevator destinasjon display,  elegant kortleser søyle og enkel integrasjon med  adgangskontrollsystemer.

Vennligst ta en titt  på vårt omfattende utvalg av Speed Gates  og finne ut hvordan du kan finjustere  ditt valg for å passe dine eksakte spesifikasjoner.